Help jij mijn droom realiseren?

Ik ben trotse ambassadeur van de Cruyff Foundation geworden! Ik vind het te gek dat zij zorgen dat kinderen zich ontwikkelen door te sporten en spelen. Het allermooiste zou ik het vinden om, samen met de Foundation, Johnny de Mol en zijn stichting Movement on the Ground, een Cruyff Court te realiseren in een vluchtelingenkamp op het Griekse eiland Lesbos. Juíst hier zouden kinderen een veilige speelplek zo goed kunnen gebruiken. Wil jij hier aan meehelpen? Doe dan snel een donatie via de website www.CruyffCourtWesleySneijder.org *

*Indien het totaal benodigde bedrag om het Cruyff Court op Lesbos te realiseren niet opgehaald wordt, komt dit bedrag ten goede aan projecten voor vluchtelingkinderen.

Belangrijke coronavirus update:

Vanwege het huidige coronavirus (COVID-19) is het nog altijd van belang om sociaal contact te beperken. Ik wil mijn afscheidswedstrijd graag met jullie allemaal in een vol stadion spelen. Met de huidige maatregelen is dat nog niet mogelijk. Daarom heb ik de moeilijke beslissing genomen om de ‘Wesley Sneijder Legacy Match’ nog een keer uit te stellen.

Zodra de nieuwe datum bekend is, vermeld ik die op mijn website. Houd ook mijn social media-kanalen goed in de gaten.

Bedankt voor jullie begrip en ik hoop jullie allemaal snel te zien!